Achterwillens
augustus 3, 2018
Toon alles

Korte Akkeren

Huiswerkgroep Kort Akkeren

Bovenbouwleerlingen in een huiswerkklas krijgen in Kort Akkeren volop de kans hun huiswerk goed te doen. Er is een rustige werkruimte, de laptops werken goed en je kunt je werk in kleur printen. Daarnaast krijg je begeleiding, bijvoorbeeld bij huiswerktaken en het leren van toetsen. Ook kom je in contact met een jongerenwerker. Met hem of haar kun je praten over wat je thuis, op school en op straat meemaakt en wat jou bezig houdt.

Voetbalactiviteit Rolmodellen

 

Iets oudere jongeren helpen jongere jongeren als ze lekker een uurtje willen voetballen. Want echt goed voetballen leer je op straat en van elkaar. We noemen het Rolmodellen omdat je als iets oudere jongere het goede voorbeeld geeft aan de iets jongere voetballer. Voordeel voor de iets oudere jongeren is dat ze zelf ook aan voetballen toekomen. Wil je meedoen, dan verwachten we wel dat je helpt bij andere activiteiten van Jong Gouda, zoals het 5 mei festival in de wijk.

Buurtsport 12+

 

Sportpunt Gouda verzorgt allerlei sportactiviteiten bij jou in de buurt. Denk aan voetballen, sportinstuiven en zwemmen. Wie wil, kan zelf ideeën aanbrengen en helpen met het organiseren van een activiteit. Jong Gouda onderhoudt contact met je als iets te bespreken hebt. Heb je ergens moeite mee, dan weet Jong Gouda bijna altijd bij wie je moet zijn om aan een oplossing te werken.

Comments are closed.